Είναι νόστιμα και εντυπωσιακά! Να τα τρως ή να τα κοιτάς??
Δείτε περισσότερες Συνταγές με μπισκότα
Δείτε περισσότερες Συνταγές με μπισκότα
Υλικά γιατην ζύμη
125 γραμμάρια βούτυρο
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γραμμάρια ζάχαρη
1 αυγό
20 γραμμάρια κορνφλαουρ
1 πρέζα αλάτι
Ακόμα
1 κουταλιά σούπας πικρή σκόνη κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού πικρή σκόνη κακάο
Στο μπολ του μίξερ, βάλτε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια. Χτυπήστε να αφρατέψει καλά.
Προσθέτετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αυγό και το αλάτι.
Κόψτε τη ζύμη σε τρία άνισα κομμάτια, ένα λίγο μεγαλύτερο από τα άλλα δύο.
Βάλτε τα σε 3 μπολ και προσθέστε στο πρώτο το κορν φλαουρ ή την σκόνη αμυγδάλου,
στο δεύτερο την κουταλιά της σούπας κακάο και στο τρίτο το κουταλάκι του γλυκού κακάο.
Τοποθετήστε τα κομμάτια σε ένα πιάτο και κρατήστε τα στο ψυγείο.
Ανοίξτε κάθε ένα κομμάτι σε μακρόστενο ζυμαράκι και τοποθετείστε τα ανοικτά καφέ ζυμαράκια που κρατήσαμε στο ψυγείο. Τυλίξτε.
Κόψτε την κίτρινη μπάλα σε 6 ίσα κομμάτια. Συνεχίστε όπως με τη σκούρα καφέ μπάλα.
Στο τέλος, παίρνουμε 6 κίτρινα ρολά, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει ένα σκούρο καφέ και ένα ανοιχτό καφέ.
Τοποθετούμε όλα τα ρολά μαζί και τα ξαναπλαθουμε ελαφρά όλα μαζί .Τυλίγουμε σε μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
Βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο και αφαιρούμε την πλαστική μεμβράνη .
Κόψτε σε κανονικές φέτες περίπου 1 cm. Τοποθετήστε στο ταψί και ψήστε για 12 έως 15 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments