5 φέτες μπέικον
4 σκελίδες σκόρδο
κρέμα γάλακτος
200 γραμμάρια τυρί τριμμένο
100 γραμμάρια μαργαρίνη
Φρέσκα κρεμμυδάκια
άνηθο
μαύρο πιπέρι
Πλύντε πολύ καλά τις πατάτες με την φλούδα.
Αλατοπιπερώστε αλιέψτε με λάδι τις πατάτες τυλίξτε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 40-45 λεπτά με το φούρνο, σε θερμοκρασία 200 βαθμούς. Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε το ψιλοκομμένο μπέικον και τέλος το σκόρδο .
Κόβουμε στην μέση τις πατάτες αφαιρώντας προσεκτικά την σάρκα τους και ανακατέψτε με το ψιλοκομμένο σκόρδο, μπέικον, κρέμα γάλακτος, τα 100 γραμμάρια τυρί, και τα κρεμμυδάκια.
0 comments