Συνταγή για μπουφέ σε ονομαστική εορτή ή ακόμα και για ένα κυριακάτικο γεύμα .
Υλικά
φιλέτα κοτόπουλου 1 ανά άτομο
3 λωρίδες μπέικον για ένα φιλέτο
τυρί ένταμ
αλάτι
πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
φιλέτα κοτόπουλου 1 ανά άτομο
3 λωρίδες μπέικον για ένα φιλέτο
τυρί ένταμ
αλάτι
πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
Ανοίγουμε το φιλέτο στα δυο και τοποθετώντας σε πλαστική σακούλα ή μεμβράνη τα χτυπάμε με το σφυρί να ανοίξουν και να πλατύνουν λίγο. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και τοποθετήστε σε κάθε φιλέτο ένα κομμάτι σκληρού τυριού. Τυλίξτε το φιλέτο σε ρολό. Τοποθετείστε πάνω σε λαδόκολλα ή μεμβράνη 3 λωρίδες μπέικον για κάθε φιλέτο και τυλίξτε το ρολό κοτόπουλο .
Ανοίγουμε το φιλέτο στα δυο και τοποθετώντας σε πλαστική σακούλα ή μεμβράνη τα χτυπάμε με το σφυρί να ανοίξουν και να πλατύνουν λίγο. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και τοποθετήστε σε κάθε φιλέτο ένα κομμάτι σκληρού τυριού. Τυλίξτε το φιλέτο σε ρολό. Τοποθετείστε πάνω σε λαδόκολλα ή μεμβράνη 3 λωρίδες μπέικον για κάθε φιλέτο και τυλίξτε το ρολό κοτόπουλο .
Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές σε καυτό τηγάνι αμέσως μετά μεταφέρουμε τα ρολά στο ταψί, απλό ή πυρίμαχο, προσθέτουμε το λάδι στο οποίο έχουν τηγανιστεί τα φιλέτα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
πηγή
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments