Εντυπωσιακό και εμφανίσιμο πιάτο θέλει μόλις λίγη ώρα για να γιάνει και να ξετρελάνει τους καλεσμένους σας
Υλικά
12 μπιφτεκάκια τηγανισμένα ή ψημένα( αγαπημένη σας συνταγή)
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φύλλα σφολιάτας αποψυγμένα
ή φρέσκα
12 φέτες τυρί Cheddar
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C .
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια εργασίας με το αλεύρι. Ξεδιπλώστε 1 φύλλο
σφολιάτας στην αλευρωμένη επιφάνεια. . Κόβουμε
το φύλλο σε 6 ορθογώνια. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο φύλλο για να
κάνετε σύνολο 12 ορθογώνια κομμάτια .
Τοποθετήστε 1 κεφτεδάκι στο κέντρο κάθε τετραγώνου και από πάνω στο
καθένα με 1 φέτα τυρί. Διπλώστε τις γωνίες από την σφολιάτα
πάνω από τη γέμιση και περιστρέψτε τις γωνίες για να σφραγίσουν . Τοποθετήστε
τα πουγκάκια επάνω στο φύλλο ψησίματος. Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Τα πουγκάκια μπορούν να παρασκευαστούν μέχρι 1 ημέρα πριν. Καλύψτε
και τοποθετείστε στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να ψήσετε.
πηγή και φώτο από εδώ .puffpastry.com
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments