Υλικά για 3 μερίδες
6 φέτες ψωμί μπαγιάτικο ή ψωμί του τόστ
3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας γάλα
2 κουταλιές της σούπας Βούτυρο
Οδηγίες
Κόψτε το ψωμί σε κύκλους.
Απλώστε 1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα φράουλα στη μέση .
Καλύψτε με ακόμα μια φέτα ψωμί .
Τοποθετήστε το αυγό και το γάλα σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε ελαφρά.
Απλώστε τη ζάχαρη σε ένα μικρό πιάτο.
Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Γρήγορα βουτήξτε κάθε πλευρά του σάντουιτς στο μείγμα των αυγών, στη συνέχεια, τοποθετήστε το τηγάνι. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπο σάντουιτς.
Αφαιρέστε από το τηγάνι και τοποθετήστε αμέσως στο μπώλ με τη ζάχαρη για την επικάλυψη κάθε πλευράς και τις άκρες. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να το βάλετε από το τηγάνι στη ζάχαρη, τόσο καλύτερα είναι γιατί η ζάχαρη θα κολλήσει.
Σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.
πηγή και φώτο συνταγής από .recipetineats.com
0 comments