Πανεύκολος κορμός με μπισκότα και ινδοκάρυδο
Υλικά
Για το σκούρο μέρος
250 γρ.αλεσμένα μπισκότα
100 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. Ζάχαρη
150 ml. γάλα
Για την γέμιση
125 γρ. Βούτυρο
150 γρ. Ζάχαρη άχνη
100 γρ. ινδοκαρυδο
Προετοιμασία
Για το σκούρο μέρος - Λιώνετε την σοκολάτα και την ανακατεύεται με τα αλεσμένα μπισκότα, την ζάχαρη και το γάλα. Ανοίγετε το μείγμα πάνω σε μια μεμβράνη.
Για την γέμιση - Χτυπάτε το βούτυρο και την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν αφρός και προσθέστε το ινδοκάρυδο. Τοποθετήστε το μείγμα πάνω στο σκούρο μέρος και τυλίξτε τον κορμό.
Αφήστε για αρκετές ώρες στο ψυγείο να σφίξει καλά.Κόψτε και σερβίρετε.
πηγή και φώτο από εδώ mirodieskainostimies.
Υλικά
Για το σκούρο μέρος
250 γρ.αλεσμένα μπισκότα
100 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. Ζάχαρη
150 ml. γάλα
Για την γέμιση
125 γρ. Βούτυρο
150 γρ. Ζάχαρη άχνη
100 γρ. ινδοκαρυδο
Προετοιμασία
Για το σκούρο μέρος - Λιώνετε την σοκολάτα και την ανακατεύεται με τα αλεσμένα μπισκότα, την ζάχαρη και το γάλα. Ανοίγετε το μείγμα πάνω σε μια μεμβράνη.
Για την γέμιση - Χτυπάτε το βούτυρο και την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν αφρός και προσθέστε το ινδοκάρυδο. Τοποθετήστε το μείγμα πάνω στο σκούρο μέρος και τυλίξτε τον κορμό.
Αφήστε για αρκετές ώρες στο ψυγείο να σφίξει καλά.Κόψτε και σερβίρετε.
πηγή και φώτο από εδώ mirodieskainostimies.
0 comments