Υλικά
250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
180 γρ λευκή κουβερτούρα σοκολάτας
200 γρ γάλα ζαχαρούχο
2 κουτιά μπισκότα της επιλογής σας
100 γρ τριμμένη καρύδα (ινδοκάρυδο)
1 σφηνάκι λικέρ βύσσινο
150 γρ κεράσια κομμένα στη μέση
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
Οδηγίες
1.Σε μπέν μαρί θα λιώσετε το βούτυρο και την κουβερτούρα.Στην συνεχεία αφού λιώσουν τα αφαιρείτε από την φωτιά και προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε.
2.Κατόπιν βάζουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχι θρυμματισμένα ,προσθέστε την καρύδα με το λικέρ και τα βύσσινα και τη ζάχαρη άχνη.
3.Αφού κρυώσει και είναι έτοιμο το φορμάρετε σε μακρόστενη φόρμα του κείκ και έπειτα στο τοποθετείτε στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει καλά. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
0 comments