Πίτσα με Φιλαδέλφεια για όλες τις ώρες.. Για πρωινό - δεκατιανό για το απόγευμα ,για το βράδυ. Πίτσα για μικρούς και για μεγάλους!!!
Δείτε περισσότερες Συνταγές για πίτσa
Για την πολύ νόστιμη πίτσα με Φιλαδέλφεια θα χρειαστούμε :
Ζύμη Πίτσας
Υλικά
350 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γραμμάρια νωπή μαγιά ή 4 γραμμάρια ξηρή μαγιά
160-180 ml νερό χλιαρό
½ κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Για την γέμιση
σάλτσα ντομάτας
(ανακατέψαμε κέτσαπ με pumaro ντοματοπολτό )
gouda
regato
Μανιτάρια
Πιπεριές
αλλαντικά της αρεσκείας σας
(εδώ γαλοπούλα -μπέικον)
Ντοματίνια
Ακόμα
200 γραμμάρια τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
Εκτέλεση
Ζυγίζουμε και συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σε ένα μπολ. Διαλύουμε την μαγιά στο χλιαρό νερό μαζί με την ζάχαρη και τοποθετούμε στο αλεύρι.
Αρχίζουμε να ζυμώνουμε το μείγμα ρίχνοντας σταδιακά το αλάτι με το ελαιόλαδο. Η ζύμη γίνεται ελαστική και κολλάει ελάχιστα στα χέρια. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για 1 ώρα.
(Αν βιαζόμαστε προθερμάνουμε τον φούρνο στους 50 βαθμούς κλείνουμε τον φούρνο και βάζουμε μέσα την ζύμη σκεπασμένη καλά με μεμβράνη).
Απλώνουμε το φύλλο ζύμης στο ταψί .
Βάζουμε το τυρί κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και τοποθετούμε γύρω γύρω στο στεφάνι της ζύμης. Κλείνουμε το στεφάνι με την ζύμη επανοτιζοντάς την .
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για ½ ώρα προτού τοποθετήσουμε τα υλικά μας.
Τοποθετούμε τα υλικά της αρεσκείας μας και βάζουμε την πίτσα στον φούρνο .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις στους 210 βαθμούς για 20-30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
0 comments