Τραγανά χαλκαδάκια με ρετσίνα!

Εύκολα τραγανιστά σαν κριτσίνια -βουτήματα για τον καφέ ,μας. Χωρίς ζάχαρη και χωρίς αυγά ιδανική συνταγή για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή υπάρχουν  θέματα υγείας. 

Υλικά
 1 ποτήρι νερού 
Ηλιέλαιο
 1 ποτήρι νερού Ρετσίνα
1/2 κουτ.σούπας Αλάτι
1/2 κιλό  Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Οδηγίες
Αδειάζουμε το λάδι , την ρετσίνα και το αλάτι σε ένα μπολ. Ξεκινάμε να ζυμώνουμε ρίχνοντας αλεύρι μέχρι να γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. 

Στη συνέχεια παίρνουμε λίγο λίγο από την ζύμη και πλάθουμε σαν κρικάκια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά ώστε να είναι τραγάνα. Όσο πιο λεπτά τα πλάσουμε , τόσο πιο τραγανά θα μας γίνουν.

πηγή chefoulis.gr 


 Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

 Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους  

για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!



0 comments