Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα!


Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα, έτοιμα σε χρόνο Μηδέν. Δοκιμάστε τα και θα μας Θυμηθείτε!

Σας προτείνουμε ένα νόστιμο ορεκτικό για το τραπέζι σας,Μπουρεκακια με κασερι και γαλοπουλα Εύκολα, γρήγορα και με απλά υλικά που έχουμε σπίτι μας.


Μερίδες: 50


Υλικά

10 ασπράδια αβγών
φύλλα κρούστας φρέσκο ή κατεψυγμένο
1/2 ποτήρι νερό
26-27 φέτες γαλοπούλα
λάδι  για το τηγάνισμα
900 γρ. τυρί κίτρινο μαλακό
1 κιλό κεφαλοτύρι τριμμένο


Εκτέλεση

Κόβουμε στα τρία το φύλλο αφού έχει ξεπαγώσει. Κόβουμε την κάθε φέτα γαλοπουλα στα δύο. Κόβουμε το κίτρινο τυρί σε σχήμα δαχτύλου (να βγαίνει περίπου 20 γρ. το κομμάτι). Πάνω σε κάθε λωρίδα φύλλου, βάζουμε τη γαλοπουλα και το τυρί και το τυλίγουμε. Χτυπάμε καλά τα ασπράδια με το νερό. 


Βουτάμε την φλογέρα στο ασπράδι και την κυλάμε πάνω στο τριμμένο κεφαλοτύρι. Τηγανίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με αρκετό λάδι που έχει κάψει καλά. Καταλαβαίνουμε εύκολα πότε είναι τηγανισμένες, γιατί κοκκινίζουν. 

Πρέπει να σερβιριστούν και να φαγωθούν ζεστές.

 πηγή olastifora.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!