Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μπισκότα με Φιλαδέλφεια !

 
Υλικά
200 γρ αλεύρι
170 γρ Φιλαδέλφεια
40 γρ ελαφρώς μαλακωμένο βούτυρο
40 γρ τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
πάπρικα, μαύρο πιπέρι, σουμάκ, σουσάμι, κύμινο, σπόρους μάραθου και όλα όσα θέλετε να γαρνίρετε

ένα ασπράδι αυγού,άλλειμα

Οδηγίες
Βάλτε σε ένα μίξερ το βούτυρο, το αλεύρι, τη Φιλαδέλφεια, την παρμεζάνα και μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Ζύμωστε με μεγάλη ταχύτητα "μέχρι" η ζύμησχηματίστει σε  μια μπάλα.

Αφαιρέστε από το μίξερ, ζυμώνουμε για λίγο και  δοκιμάζουμε ένα μικρό κομμάτι για να δούμε   το αλάτι αν είναι αρκετό.
Τυλίξτε με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο μισή ώρα.
Ανοιξτε  τη ζύμη σε φύλλο  και κόψτε  σε επιθυμητά σχήματα.
Τοποθετείστε σε ταψί καλυμένο  με λαδόκολλα  και αλείψτε τα με λίγο ασπράδι αυγού. 
Βάλτε άλλα 10 λεπτά στο ψυγείο .



Ψήνουμε  σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για όχι περισσότερο »από 13-15 λεπτά, όταν οι άκρες έχουν αρχίσει να παίρνουν χρώμα είναι έτοιμα.

Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.




πηγή και φώτο από εδώ arabafeliceincucina.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!