Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Ταρτάκια σφολιάτας σε 5 λεπτά!


Υλικά
375 γρ έτοιμη ζύμη σφολιάτας
1 κρόκος αυγού χτυπημένος
120 γρ philadelphia Light
4 μεγάλες φέτες Ζαμπόν καλής ποιότητας
Τριμμένο μαύρο πιπέρι
Φρέσκο σχοινόπρασο και σαλάτα για σερβίρισμα


Οδηγίες

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C. Κόψτε τη ζύμη σε 4 ίσα τετράγωνα κομμάτια, χαράξτε μία γραμμή γύρω από την περιφέρεια του καθενός, 2 εκ. από την άκρη, ανοίξτε τρύπες με ένα πιρούνι στο εσωτερικό της παρυφής και στη συνέχεια περάστε τον χτυπημένο κρόκο με ένα πινέλο. Τοποθετήστε τα ζυμαράκια σε ένα ταψάκι και ψήστε για 10 λεπτά έως ότου φουσκώσουν.

Βγάλτε τα από το φούρνο και απλώστε ¼ από το Philadelphia σε κάθε ταρτάκι στο εσωτερικό της παρυφής. Ξαναβάλτε τα στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Κόψτε κάθε φέτα ζαμπόν στα 4 και τοποθετήστε τα κομμάτια πάνω από το philadelphia. Πασπαλίστε με μαύρο πιπέρι και φρέσκο σχοινόπρασο και σερβίρετε με σαλάτα.

πηγή από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!