Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Χοιρινά παιδάκια με λαχανικά και μέλι !


Υλικά :

300 γρ. κέτσαπ
½ ματσάκι μαϊντανό
800 γρ. χοιρινά παϊδάκια
100 γρ. μαργαρίνη
2 κουτ. σούπας μέλι
160 ml νερό
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κύβο ζωμό βοδινού
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι 

Εκτέλεση


Σε μία λεκάνη ρίξτε τα χοιρινά παϊδάκια και αλατοπιπερώστε.
Στη συνέχεια, ρίξτε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και θερμάνετέ τη καλά.
Ρίξτε τα χοιρινά παϊδάκια και σωτάρετέ τα. Κατόπιν, ρίξτε όλα τα λαχανικά και σωτάρετέ τα ελαφρά, ώστε να κρατήσουν την υφή τους και τη γεύση τους.
Εάν έχει δημιουργηθεί πολύ λιπαρή ουσία στο τηγάνι, αφαιρέστε τη και αφήστε τόση όση χρειάζεται.
Στη συνέχεια, ρίξτε την κέτσαπ, το σκόρδο και τον μαϊντανό, προσθέστε τον κύβο βοδινού και διαλύστε τον μέσα στα υγρά της σάλτσας, ρίξτε και το μέλι και αφήστε όλα τα υλικά να μαγειρευτούν, έως ότου «δέσει» η σάλτσα.

  Πηγή: lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!