Παγωτάκια με φρέσκα φρούτα και γιαούρτι! | Aspas_recipes

Παγωτάκια με φρέσκα φρούτα και γιαούρτι!

Είναι παγωτάκια! Είναι με φρέσκα φρούτα.! Είναι ιδανική συνταγή για παιδιά μικρά και μεγάλα....!Είναι με απλά και υγιεινά υλικά! Είναι φανταστικά !


Παγωτάκια με  φρέσκα φρούτα για παιδιά

Υλικά

9 κ.σ νερό
2 κ.σ ζάχαρη
φρούτα διάφορα όπως ακτινίδια ,φράουλες μανκο 150 γρ το κάθε φρούτο

Οδηγίες

Κάντε ένα απλό σιρόπι, βράζοντας το νερό και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα για περίπου 4-5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Αφήστε στην άκρη. Πολτοποιήστε τα φρούτα  ξεχωριστά στο μπλέντερ. Τοποθετείστε σε 3 μικρά μπολ. Διαιρέστε το σιρόπι μεταξύ των φρούτων και ανακατέψτε. Τοποθετείστε ένα είδος φρούτου στις ειδικές θήκες για παγωτά και καταψύξτε. .Αφού παγώσει η πρώτη στρώση τοποθετούμε την δεύτερη στρώση με το δεύτερο φρούτο. Καταψύχουμε και πάλι. Τέλος τοποθετούμε και το τρίτο φρούτο και αφήνουμε όλη νύχτα να παγώσουν καλά.




Με γιαούρτι και μπανάνες


Υλικά

2 μπανάνες
250 γραμμάρια φράουλες
1 γιαούρτι

Οδηγίες
Καθαρίστε τις φράουλες και βγάλτε τα κοτσάνια  τους. Διαχωρίστε λίγες για τη διακόσμηση και τοποθετήσετε τις υπόλοιπες στο μπλέντερ.
Προσθήκη στο μουλτι ή μπλέντερ τις μπανάνες, που προηγουμένως έχετε κόψει σε κομμάτια, (χωρίζουμε κάποιες μπανάνες για τη διακόσμηση )και το γιαούρτι, και πολτοποιείστε. Όταν παρατηρήσετε ότι έχει σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα βάλτε μια κουταλιά μέλι και ανακατέψτε ξανά τα πάντα. Σε θήκες για παγωτά τοποθετείστε πρώτα τα φρούτα που κρατήσαμε για διακόσμηση και  μετά ρίξτε  το μείγμα Τοποθετούμε στο ψυγείο για μια νύχτα. Ιδανική για το καλοκαίρι!

πηγή και φώτο από εδώ .pinterest.com

Καλή Επιτυχία!






 

0 comments