Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΖΑΜΠΟΝ –ΤΥΡΙ!!!


 πηγή και φώτο από εδώ lepotaizdravlje.rs


Υλικά

8 φέτες ζαμπόν
150 γρ τυρί
2 αυγά
100 γρ αλεύρι
150 γρ τριμμένη φρυγανιά
300 γρ σος ταρταρ ή όποια εσείς επιθυμείτε
200 γρ λάδι

 
Οδηγίες

Πρώτα κόβουμε το τυρί σε σε 8 μπαστούνια, και σε κάθε φέτα ζαμπόν βάζουμε από ένα.
Γυρνάμε τις  πλευρές του ζαμπόν προς το εσωτερικό, και στη συνέχεια σχηματίζουμε ρολάκια .
Πανάρουμε τα τυλιγμένα  ρολάκια  ζαμπόν στο αλεύρι, μετά στο χτυπημένο αυγό και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν ΚΑΙ  σερβίρετε μεσάλτσα της αρεσκείας σας ή κετσαπ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!