Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΤΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΠΕΣΙΑΛ!!!


 πηγή από εδώ chef-in-training.com

ΚΟΤΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
Υλικά 

    1 πακέτο πέννες
     2 φλιτζάνια μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο κοτόπουλο
     3/4 φλιτζάνι μπέικον
     1/4 φλιτζάνι βούτυρο
     1/4 φλιτζανιού αλεύρι
     2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος ή γάλα
    1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο
     αλάτι
     1/3 φλιτζάνι σάλτσα
     3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ

οδηγίες


     Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας Στραγγίστε. Προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο αφού τα στραγγίξετε και τα ανακατέψτε  έτσι ώστε τα ζυμαρικά να μην κολλήσουν μεταξύ τους
Βάλτε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο, καθώς και το μπέικον μέσα στο ζυμαρικό.
Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα, προσθέστε το αλεύρι και ανακάτεψε  Προσθέστε την κρέμα γάλακτος (ή γάλα)  ΚΑΙ ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η σάλτσα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και ανακατεύετε με το αλάτι σκόρδο, και την σάλτσα πολύ καλά.
     Ρίξτε το μείγμα αυτό πάνω από τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο και μπέικον. Ανακατέψτε να συνδυάζουν ομοιόμορφα.
     Προσθέστε το τριμμένο τυρί τσένταρ και ανακάτεψε και πάλι
     Ρίξτε σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς
C για 15 λεπτά στον αέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!