Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

ΤΡΑΓΑΝΟΙ ΚΟΚΟΛΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!!!


πηγή συνταγής από εδώ familyfeedbag.com 



Υλικά

φυτικό λάδι για τηγάνισμα
3 φλιτζάνια τριμμένο κολοκύθι
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 αυγά
1 φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
 
Οδηγίες
Βάλτε λάδι στο τηγάνι, και  τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία . Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι, και τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ.

Στη συνέχεια ανακατέψτε  το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ ,προσθέστε στο μείγμα των κολοκυθιών. 


Για να ελέγξετε το λάδι βουτήξτε  ένα κουτάλι στο κουρκούτι στη συνέχεια βυθίζεται το κουτάλι μέσα στο λάδι. Μόλις το λάδι διοχετεύεται σε επαφή με το κτύπημα, είναι αρκετά ζεστό. Με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνετε κουταλιές μείγματος μάσα στο τηγάνι Μόλις πάρουν χρώμα και ροδίσου και από τις 2 πλευρές αφαιρέστε και τοποθετείστε σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να αποστραγγιστεί το περίσσιο λάδι.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!