Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ - ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ


Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη αλεύρων . Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ,αλεύρι ολικής αλέσεως, αλεύρι αμυγδάλου, αλεύρι για ψωμί αλεύρι ρυζιού, αλεύρι που φουσκώνει, σιμιγδάλι, αλεύρι φαγόπυρου, και, φυσικά, αλεύρι μαλακο για κέικ.
To aλεύρι κέικ είναι απλώς ένα λευκό μαλακό σιτάλευρο με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο και χαμηλή πρωτεΐνη. Είναι καταλληλότερο για ευαίσθητα ψημένα αγαθά όπως κέικ και γλυκά, δεδομένου ότι δημιουργεί μια ελαφρύ αφράτη υφή και τρυφερά ψίχουλα
Όταν είστε κάτω από την κρίσιμη στιγμή για την τούρτα γενεθλίων της κόρης σας, μην πανικοβληθείτε όταν διαβάζετε αλεύρι μαλακό αλλά χωρίς μπεικιν στην συνταγή .Πριν βιαστούμε να τρέξουμε στο  super market για άλλη μια σακούλα αλεύρι εδώ είναι μια γρήγορη και εύκολη  λύση ως υποκατάστατο.




Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ...

 Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

και
  κορν φλαουρ

Για κάθε 1 φλιτζάνια αλεύρι βάζουμε 
 2 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ και ανακατεύουμε καλά..

Πηγή από εδώ hotpolkadot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!