Αυγά με πιπεριές και ψωμί του τόστ!


 Σας παρουσιάζουμε και σας προτείνουμε 2 διαφορετικές εκδοχές για να φάτε τα αυγουλάκια σας! Εύκολα, γρήγορα πρωτότυπα!

Για το αυγό πιπεριάς
Υλικά

2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

1 πιπεριά (κάθε χρώματος) κομμένο σε παχιά δαχτυλίδια

4 μεγάλα αυγά

χοντρό αλάτι και πιπέρι

2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη παρμεζάνα

4 φέτες πολύσπορο ψωμί




Σε ένα μεγάλο τηγάνι αντικολλητικό, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

 Προσθέστε την πιπεριά  και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. 

Ρίξτε  1 αυγό στη μέση της κάθε πιπεριάς. 

Ραντίστε  με αλάτι και πιπέρι και όταν είναι έτοιμο και το βγάλετε από το τηγάνι πασπαλίστε με παρμεζάνα.!

Αυτή η συνταγή εξυπηρετεί 4 άτομα.



Το αυγό παρέα με το ψωμί του τόστ

Υλικά

 1 φέτα αγαπημένο σας είδος  ψωμιού-τοστ

1 κουταλιά βούτυρο

1 ολόκληρο αυγό

αλάτι για γεύση

πιπέρι






Οδηγίες 

Με ένα κόπτη μπισκότων  ή το χείλος του ποτηριού, κάντε  μια τρύπα στο κέντρο της φέτα ψωμί.
Στη συνέχεια, βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και λιώστε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο σε αυτό. Όταν το βούτυρο έχει λιώσει τοποθετήστε το κομμάτι ψωμί στο τηγάνι .


Μαγειρέψτε για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα Πασπαλίζουμε το αυγό με αλάτι και πιπέρι. Μετά από περίπου ένα λεπτό, αναποδογυρίστε με μία σπάτουλα και αλατοπιπερώστε και από την άλλη πλευρά.

 πηγή από εδώ thepioneerwoman.com

Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 


 

0 comments