Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΟ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΨΩΜΙΟΥ!!!


  πηγή φώτο και συνταγής από εδώ shutterbean.com



 ΑΥΓΟ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΨΩΜΙΟΥ



ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΙΠΕΡΙΑΣ 
 
Υλικά

2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1 πιπεριά (κάθε χρώματος) κομμένο σε παχιά δαχτυλίδια
 4 μεγάλα αυγά
 χοντρό αλάτι και πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη παρμεζάνα
4 φέτες πολύσπορο ψωμί 


Σε ένα μεγάλο τηγάνι αντικολλητικό, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
 Προσθέστε την πιπέριά  και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. 
Ρίξτε  1 αυγό στη μέση της κάθε πιπεριάς. 
Ραντίστε  με αλάτι και πιπέρι και όταν είναι έτοιμο και το 
βγάλετε από το τηγάνι πασπαλίστε με παρμεζάνα.!
Αυτή η συνταγή εξυπηρετεί 4 άτομα.





 πηγή φώτο και συνταγής από εδώ shutterbean.com


ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΤΟΣΤ 

Υλικά
 
 1 φέτα αγαπημένο σας είδος  ψωμιού-τοστ
1 κουταλιά βούτυρο
1 ολόκληρο αυγό
αλάτι για γεύση
πιπέρι




 πηγή φώτο και συνταγής από εδώ thepioneerwoman.com

 
Οδηγίες 

 
Με ένα κόπτη μπισκότων  ή το χείλος του ποτηριού, κάντε  μια τρύπα στο κέντρο της φέτα ψωμί.
Στη συνέχεια, βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και λιώστε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο σε αυτό. Όταν το βούτυρο έχει λιώσει τοποθετήστε το κομμάτι ψωμί στο τηγάνι .


Μαγειρέψτε για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα Πασπαλίζουμε το αυγό με αλάτι και πιπέρι. Μετά από περίπου ένα λεπτό, αναποδογυρίστε με μία σπάτουλα και αλατοπιπερώστε και από την άλλη πλευρά.



 πηγή φώτο και συνταγής από εδώ thepioneerwoman.com


2 σχόλια :

  1. Μπράβο παιδιά για τις ωραίες ιδέες! και πρωινο και μεσημεριανό! Θα το δοκιμασω με ψωμι του τοστ σικαλη κρις κρις που ειναι το αγαπημένο μου!

    Φιλικά,
    Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γεωργία καλώς ήρθες στην παρέα μας και σε ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σου και τα ευγενικά σου λόγια..ΦΙΛΙΚΑ...
      SYNTAGES GIA PAIDIA

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!