Κολοκυθοτηγανίτες!


Υλικά
1 κολοκύθι
1 αυγό
200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας λάδι 


Οδηγίες
Αφαιρέστε το κεφάλι και την ουρά από τα κολοκυθάκια, τρίψτε τα προσθέστε  
 το αλάτι και αφήστε τα στην άκρη για 10 λεπτά.

Χτυπάμε το αυγό στα κολοκυθάκια, προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι τα 
ανακατεύουμε καλά. Φροντίστε να γίνει πάστα.
Αφήστε να κάψει το τηγάνι με λίγο λάδι, προσθέστε την πάστα στο τηγάνι 
( χρησιμοποιήσετε αν έχετε ένα στεφάνι τροφίμων),  και τηγανίζουμε και από τις  δύο πλευρές.


πηγή  .chinafoodmenu.com

Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!


 



0 comments