Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

ΑΥΓΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ!!!!


Όλες αυτές οι φανταστικές πασχαλινές δημιουργίες
 και άλλες πολλές στο .goodtoknow.co.uk

Είναι μεγάλη  ευκαιρία για να πάρετε τα παιδιά  σας που εμπλέκονται στην κουζίνα κατά τη διάρκεια του Πάσχα και να κάνετε  αυτά τα χαριτωμένα σοκολατένια αυγά Ράις Krispie με λίγο λιωμένη σοκολάτα (αφήστε να κρυώσει πριν από εκείνα τα μικρά χέρια συμμετάσχουν) και κάποια δημητριακά. Διαμορφώσαμε το σχήμα - αυγό σε σχήμα με  κόπτη μπισκότων,  και έχουμε τοποθετήσει ένα μίνι αυγό στο κέντρο πριν πάνε στο ψυγείο. Έτσι, γρηγορα και νόστιμα .

Κόψτε με έναν κόπτη μπισκότων  την ζύμη μπισκότου σε σχήμα αυγό , ψήστε και  βουτήξτε  τα στη σοκολάτα.
 Είναι μια πραγματικά διασκεδαστική  βάση για να διακοσμήσετε με τα παιδιά
 Ψήστε τα  μπισκότα με τα ξυλάκια
Αν δεν έχετε την υπομονή να φτιάξετε τα δικό σας αυγά του Πάσχα, αυτά είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Πλάκες σοκολάτας είναι μια εξαιρετική βάση για να επισυνάψετε όλα τα αγαπημένα συστατικά στους αγαπημένους σας. Απλά  βάλτε ταινία κάτω από έναν κόπτη μπισκότων σε ένα κομμάτι λαδόχαρτο, και ρίξτε λίγο λιωμένη σοκολάτα,  και  στο ψυγείο. Αν μοιάζει η σοκολάτα πως   είναι έτοιμη να διαρρεύσει έξω, βάλτε από κάτω ένα μικρό μπολ / πιάτο.
 Chocoholic; γλειφιτζούρια. Τοποθετήστε ένα  ξυλάκι γλειφιτζούρι σε κάποιο λαδόκολλα, κάντε  έναν κύκλο (ή σε σχήμα αυγού) και ρίξτε την λιωμένη  σοκολάτας πάνω σε αυτό, πατήστε από πανό διάφορα καραμελάκια  και το αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει. Απλό!
Αυτά μπορεί να μοιάζουν με σοκολατένια αυγά σε ξυλάκια , αλλά είναι πραγματικά   cake pops Κάνουμε τρίμματα σε ένα μπολ το κέικ που φτιάξαμε η αγοράσαμε  και το ανακατεύουμε με βουτυρόκρεμα (-buttercream) ή λιωμένη σοκολάτα ή Μερέντα  κάνοντας  μπάλες σε σχήμα αυγού  και στη συνέχεια  το βυθίζεται σε σοκολάτα.
Απλά κόψτε cookies χρησιμοποιώντας ένα σχήμα αυγού  με κόπτη μπισκότων
 και καλύψτε με λεύκη και κίτρινη ζαχαροπάστα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!