Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

ΒΟΛΟΒΑΝ



ΒΟΛΟΒΑΝ

Υλικά
1 πακέτο σφολιάτας 700-750 γρ
Αυγό αραιωμένο με λίγο νερό
1 δόση κοτοσαλάτας
Συνταγή θα βρείτε εδώ :ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ
Αλοιφές της αρέσκεια σας
(τζατζίκι, κηπουρού, ρώσικη)
Cream cheese ανακατεμένο με λουκάνικα κοκτέιλ


Εκτέλεση
Ανοίγουμε ένα φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε στρόγγυλα
μικρά κομμάτια η τετράγωνα με ένα κουπ-πατ η με ποτήρι του κρασιού.
Ανοίγουμε το δεύτερο κομμάτι σφολιάτας και κάνουμε το ίδιο.
κόβουμε σε κομμάτια της αρέσκειας μας. Παίρνουμε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και βάζουμε ένα κομμάτι στρογγυλό σφολιάτας .
Βουτάμε σε νερό το πινέλο και αλείφουμε  τις άκρες του γύρω-γύρω. Καπακώνουμε με ένα δεύτερο κομμάτι στρογγυλό σφολιάτας.
Αλείφουμε με το αυγό και έτσι κάνουμε για όλα τα κομμάτια.
Ψήνουμε 180 μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να φουσκώσει.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και με ένα μαχαιράκι κάνουμε μια σχισμή στο κέντρο. Εκεί τοποθετούμε την αλοιφή μας η το κρημ τσιζ η την κοτοσαλάτα μας .
Τέλειο για μπουφέ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!